Om Susanne

Född i Norrköping -67, tvåbarnsmamma, gift med Jörgen och bor på vackra Visingsö, Sveriges 33:e största ö som ligger mitt i Vättern. Två katter vid namn Hugo & Bozz finns i familjen. Jag har haft hästar, hundar och fler katter tidigare.

Kör motorcykel (Yamaha XVS 1300 Midnight Star) och älskar mina barn, min man, djur och natur. Är intresserad av personlig utveckling och människors beteende och brinner för att hjälpa människor att må bättre mentalt.

Blir glad för: vänlighet och öppna sinnen.
Blir arg på: djurplågare, maktmissbrukare och dåligt ledarskap.

Utbildning och erfarenheter

Certifierad samtalsterapeut och Diplomerad Relationsterapeut. (Utbildningen till samtalsterapeut motsvarar steg 1 i psykoterapiutbildningen och följer kursplanen som EATA satt upp för just psykoterapeututbildning och bygger på kognitiv metod.)

Jobbat som guide, kusk, administratör, handledare, coach, säljare/marknadsassistent, marknadschef, behandlingsassistent, kundtjänstansvarig och skrivit en bok. Erfarenhet av både mycket bra ledarskap och mindre bra ledarskap. Gått igenom skilsmässa (både som barn och vuxen) och varit inne i den berömda väggen. Haft olika styrelseposter i olika styrelser under 10 år.

Certfikat